Διυλιστήριο: Le Pen: Πλησιέστεροι σε μας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνημα που να μας μοιάζει

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Le Pen: Πλησιέστεροι σε μας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνημα που να μας μοιάζει


Το Διυλιστήριο λέει : ''... Επιτέλους !!! Η Ελλάδα εφαρμόζει έξυπνη στρατηγική. Πρέπει να το καταλάβουμε στην παγκοσμιοποίηση που ζούμε. Δυστυχώς, πρέπει να είσαι με όλους, ακόμα και με αυτούς που δεν συμπαθείς. Πέτυχε η στρατηγική αυτή στις εκλογές στην Αμερική. Ο Τσίπρας υποστήριζε τον απερχόμενο Πρόεδρο Ομπάμα, ο Κοτζιάς την Χίλαρυ, και ο Καμμένος τον Τραμπ. Βγήκε ο Τράμπ, βγήκε και πανηγύριζε ο Καμμένος, και υπάρχει μια άκρη για την Ελλάδα στον νέο Πρόεδρο της Αμερικής. Για αυτό και οι συναντήσεις αμέσως μετά την εκλογή του.
Και τώρα πάλι οι Γαλλικές εκλογές. Ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας υποστηρίζει Μακρόν (ακόμα και αν είναι φιλελεύθερος τραπεζικός), και ο Καμμένος την Λεπέν. Δεν λες λίγο το ποσοστό του 40% στην Γαλλία. Και να δείτε μόλις, αν βγει ο Μακρόν, θα πανηγυρίζει ο Τσίπρας. Αυτή πρέπει να είναι η στρατηγική μας, που σκοπό έχει όχι να συμφωνήσει με τους άλλους, αλλά να έχεις συμμάχους για την Ελλάδα ....''


Την προτίμηση της στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδειξε η ακροδεξιά υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας, Marine Le Pen.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Ιστορίες» στον Σκάι αναφέρθηκε στην προσπάθεια συστράτευσης όλων των ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων της Ευρώπης έπειτα και από την συνάντηση που είχαν τον περασμένο Ιανουάριο στην Γερμανία.

«Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή» είπε η ίδια και εξέφρασε την δυσθυμία της διότι όπως είπε «στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνημα που να μοιάζει με το δικό μας και να μπορεί να γίνει φορέας ευρωσκεπτικισμού προκειμένου να υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Στην ερώτηση αν βλέπει εταίρο από την Ελλάδα που θα μπορούσε να ενταχθεί στον συνασπισμό απάντησε: «Έχω την αίσθηση ότι πλησιέστεροι σε μας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έχουν συμμετάσχει σε μια πολιτική (κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ) που καθιστά την επιρροή τους περιορισμένη».

Πηγή www.bankingnews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus