Διυλιστήριο: VIDEO - Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε τάμα για να βρει τον έρωτα της ζωής της

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

VIDEO - Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε τάμα για να βρει τον έρωτα της ζωής της

Αυτός είναι ο τύπος των ανθρώπων που βαυκαλίζεται να μας κυβερνήσει ; Έκανε τάμα για να βρει τον έρωτα της ζωής της. Δηλαδή αν κυβερνούσαν και δεν πήγαιναν τα πράγματα όπως τα είχε στο μικρό της μυαλουδάκι, θα έκανε βουντού ; Ή μάλλον θα έριχνε την κατάρα της και θα είχε ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά ; Δεν θέλω να σκεφτώ, τι έκανε πριν φτάσει στο τάμα.

Μάλλον για αυτό της έρχονταν υψηλοί λογαριασμοί τηλεφώνων. Είχε μάλλον ρωτήσει, όλες τις τηλεοπτικές χαρτορίχτες, τους μάντεις με το κληρονομικό χάρισμα, για το πότε θα βρει τον έρωτα της ζωής της. Είχε πιει ελληνικούς καφέδες και είχε βάλει σε συνεχόμενη εργασία όλες τις καφετζούδες στην Αθήνα. Βέβαια το βράδυ που έβγαινε στα κανάλια, όποιος δυστυχής είχε σκεφτεί να κάνει κάτι μαζί της, μάλλον το ξεχνούσε αμέσως, και έτσι η μικρή μας Μισέλ ξαναγύριζε στις πατροπαράδοτες συνήθειές της.

Και τελικά βρήκε και η Μισέλ τον έρωτά της. Το μήνυμα απλό σε όλες τις Ελληνίδες. Δεν έχετε άντρα. ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΊΖΕΣΤΕ !!! ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΤΑΜΑ - ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Και η κυρία Μισέλ δεν έχει καταφέρει μόνο αυτό. Κατάφερε να πλήξει και την θρησκεία μας. Να την ''μικρύνει''. ΚΥΡΑ ΜΟΥ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΤΡΑ. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, με σοβαρότερα προβλήματα, όπου βρίσκουν απάγγειο και δύναμη στην σκέπη της Εκκλησίας. Και εσύ έρχεσαι να, να το εκμηδενίσεις, να τους εξαφανίσεις την τελευταία τους ελπίδα, και να την κάνεις ίδια με το μικροπαζαριού της του επιπέδου σου.

Δεν θέλω να σκεφτώ, τώρα που υποτίθεται ότι έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, τι κάνει. Που βλέπει τον αριστερούλη Τσίπρα πρωθυπουργό, τον δεξιό Καμμένο να είναι πυλώνας της ασφάλειας μας και το όνειρο της να γίνεται υπουργός να εξαφανίζεται. Μάλλον θα πηγαίνει στην μαγική μπάλα, να της πεις τι πρέπει να κάνει. Και θα συμβουλεύει και άλλους βουλευτές να κάνουν το ίδιο. Θα έχει φτιάξει ομοιώματα του Καμμένου και θα τρυπάει την ώρα που μιλάει. Θα παρακαλάει τον Θεό,να σπάσει το πόδι του και όλοι όσοι τους ψηφίζουν, να πεθάνουν...

Αλλά δεν φταίει αυτή. Εμείς φταίμε. Που τους ψηφίζουμε. Που βλέπουμε, ότι δεν είναι ικανή για τίποτα και πάμε και την ψηφίζουμε. Δηλαδή να ρωτήσω τους ψηφοφόρους της ΝΔ, Δεν υπάρχουν άλλοι πιο ικανοί άνθρωποι για να τους υποστηρίξεις εκτός απο την Μισέλ, τον Μάκη, τον Άδωνι, τον Τζήμερο, τον Φωτήλα, την Ξαφά,τον Σκυλακάκη ; Αλλά τι λέω ; Αυτοί τώρα είναι η ηγεσία της ΝΔ. Αυτοί είναι που πιστεύουν ότι θα μας κυβερνήσουν.  



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus