Διυλιστήριο: VIDEO - ΝΔ το 2016 : '' Ο Σαββίδης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα επενδυτή''

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

VIDEO - ΝΔ το 2016 : '' Ο Σαββίδης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα επενδυτή''

Δυστυχώς για σας δεν ξεχνάμε. Ένα μόλις χρόνο πριν η Νέα Δημοκρατία, που και τότε ήταν του Κυριάκου Μητσοτάκη (άρα δεν μπορούμε να πούμε ούτε, ότι λόγω του ότι άλλαξε ο αρχηγός άλλαξε και η πολιτική του κόμματος), δια του εκπροσώπου της στην Βουλή, Σάββα Αναστασιάδη, Βουλευτή Θεσσαλονίκης , θεωρεί τον Ιβάν Σαββίδη  αποτελεί φωτεινό παράδειγμα επενδυτή. Τώρα φυσικά, ο μεγάλος επενδυτής, ο οποίος κινείται βάση των συμφερόντων του, και που είναι υπέρ της κυβέρνησης είναι όργανο διαπλοκής. Τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μου λέγανε οι παλιότεροι .
Και ας σταματήσει πια αυτό που λέει ο Κυριάκος, ότι δημιουργείται η νέα διαπλοκή, και ας μας κατονομάσει πρώτα την παλιά διαπλοκή. Ποια είναι λοιπόν η παλιά διαπλοκή ; Μήπως η Ντόρα, που έδινε λεφτά του δημοσίου σε αφρικανικές και άλλες χώρες ; Μήπως ο Παπασταύρος ; Μήπως η Novartis; Μήπως το ΣΚΑΙ και ο Αλαφούζος, που τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεστε εκεί ; ή τελικά μήπως ο Κύρηκας Χανίων ;
Αν θέλουμε ένα δυνατό ανεξάρτητο κράτος, ''δυστυχώς'', πρέπει να έχουμε και δυνατούς Έλληνες επιχειρηματίες, όπου θα βοηθιούνται από το κράτος. Όχι δεν λέω να κάνεις χατηράκια, και να μην πληρώνουν φόρους, τύπου Μαρινόπουλου. Αλλά να είναι Έλληνες και να αναπτύσσονται σωστά και δίκαια, όπως ο Σκλαβενίτης, ο Καρέλιας κ.α. Πάντα η Ελλάδα στηρίζονταν στους επιχειρηματίες της. Γουλανδρής, Νιάρχος, Ωνάσης, Τοσίτσας και πάρα πολύ άλλοι. Όταν σταμάτησε αυτό, οδηγηθήκαμε με μαθηματική ακρίβεια, στα μνημόνια. Ένας επιχειρηματίας που στηρίζεται στην εύννοια του κράτους, αργά ή γρηγορα θα καταρρεύσει. Δεν θέλω να πάμε μακριά. Δείτε την Γερμανική κυβέρνηση με πόσο σθένος υποστηρίζει τις εταιρείες στο εξωτερικό. Ακόμα και αυτές που κλέβουν τους άλλους .....
Δείτε το εν λόγω βίντεο



To video είναι από την ομάδα μνήμης 

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus