Διυλιστήριο: Ποια είναι η Λιθουανία, η Φιλανδία και η Ολλανδία που κούνησε χθες το δάχτυλο στην Ελλάδα. Η Ευρώπη με αυτές τις ιδέες οδεύει προς διάλυση !!!

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ποια είναι η Λιθουανία, η Φιλανδία και η Ολλανδία που κούνησε χθες το δάχτυλο στην Ελλάδα. Η Ευρώπη με αυτές τις ιδέες οδεύει προς διάλυση !!!

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Η προσβλητική Λιθουανή πρόεδρος

Αρκούντως προσβλητική για την Ελλάδα και τους Έλληνες παρουσιάστηκε στη Σύνοδο Κορυφής η πρόεδρος της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαϊσκάουτε. 

Απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, του ανέφερε ότι «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, δεν δουλεύουν». Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας απάντησε στο τέλος σε όσα άκουσε από διάφορους εντός της Συνόδου με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, χωρίς να αφήνει τις προσβολές να πέσουν κάτω. Άλλωστε άκουσε πολλά, από φίλους και εχθρούς… 

Η Λιθουανία, βεβαίως, δεν έχει ούτε ιστορία ούτε και παράδοση στην Ευρώπη και φυσικά δεν νομιμοποιείται να αναφέρεται με αυτό το ύφος στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα όταν πολιτικά βρίσκεται πιο κοντά στην Ουάσινγκτον παρά στις Βρυξέλλες.


Ευθανασία στους φτωχούς προτείνει η Λιθουανή Υπουργός Υγείας!!!!

«Η ευθανασία θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από βαριές ασθένειες» δήλωσε η νέαυπουργός Υγείας της Λιθουανίας, Rimantė Šalaševičiūtė, αφήνοντας άπαντες άναυδους.

Μάλιστα, προχώρησε ακόμα περισσότερο, θυμίζοντας τον Μέγκελε και τη θεωρία του ευγονισμού, αναφερόμενη και στο ζήτημα της ευθανασίας σε μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα.



ΦΙΛΑΝΔΙΑ

Αυτοί είναι οι Αληθινοί Φινλανδοί που μας θέλουν εκτός Ευρώπης και ναι, είναι φασίστες

«Δεν είμαστε εξτρεμιστές, αλλά συντηρητικοί. Είμαστε κόμμα που πρεσβεύει συντηρητικές αξίες» έχει υποστηρίξει ο άνθρωπος το κόμμα του οποίου απείλησε να ρίξει την Φινλανδική κυβέρνηση σε περίπτωση που δοθεί τρίτο πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα.
Στη σελίδα http://truefinns.tumblr.com/ αποκαλύπτεται ποιοι είναι πραγματικά οι Αληθινοί Φινλανδοί που ζητούν την κεφαλή των Ελλήνων επί πίνακι.

Στη σελίδα υπάρχουν δηλώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από ηγετικά στελέχη των True Finns και σοκάρουν για το μένος τους.
Δύο χρόνια πριν ο Jussi Halla-aho σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα είχε γράψει:
«Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή να γίνει στην Ελλάδα είναι μια στρατιωτική χούντα. Χωρίς να υπάρχει λαϊκή εντολή να χρησιμοποιήσει τα τανκ εναντίον των διαδηλωτών».

Η απέχθεια των Αληθινών Φινλανδών στα δημοκρατικά ιδεώδη είναι καταφανής. Σε άλλη περίπτωση ο Halla-aho κατακεραυνώνει τον ανθρωπισμό: «Γιατί αφήνουν οι ψηφοφόροι να συμβαίνουν όλα αυτά; Είναι γιατί οι Δυτικοί θέλουν να είναι "καλοί" άνθρωποι και να πιστεύουν και ότι ο συνάνθρωπος είναι εξίσου καλός. Είναι επειδή έχουν ανθρώπινες αξίες».

Σημειωτέον, η συγκεκριμένη ατάκα έχει εμπνεύσει τον Αντερς Μπρεήβικ το μακελάρη της Νορβηγίας ο οποίος την έχει απαγγείλει στο "μανιφέστο" του.

Σε άλλη περίπτωση έτερο μέλος των Αληθινών Φινλανδών η Liisa Sirainen έχει αναφερθεί στην τότε πρόεδρο της χώρας Tarja Halonen και το σύζυγό της Pentti Arajärvi λέγοντας: «Δε μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που ψήφισε αυτήν την σκύλα. Δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να μετατρέψει το προεδρικό μέγαρο σε μπορντέλο για να πηδάει ο άνδρας της αρσενικές πόρνες». Αυτό τώρα θεωρείται δημοκρατική αντιπολίτευση για τους Αληθινούς Φινλανδούς.

Για τον πρώην πρωθυπουργό Katainen, ο Esko Kontio είχε πει ότι «αυτός και η ομάδα του θα πρέπει να στηθούν μπροστά από το εκτελεστικό απόσπασμα ή να τους ρίξουμε στα χέρια ενός εξαγριωμένου όχλου, χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας».
Το internet είναι γεμάτο από sites με αναφορές στις δηλώσεις του κόμματος και των στελεχών του. «Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί ειρήνη είναι 1. να έχουμε πολλά όπλα, 2. να έχουμε όπλα μεγάλης ακρίβειας και καταστροφικής δυνατότητας» είναι μια εξ αυτών.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Η Χώρα του Ντάισεμπλουμ

Κόμμα παιδεραστών

Η ολλανδική οργάνωση παιδεραστών Martijn, η οποία προωθούσε την "αποδοχή από την κοινωνία" των "συναινετικών σεξουαλικών σχέσεων" μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, προτού διαλυθεί τον περασμένο Ιούνιο, δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου, αποφάσισε την Τρίτη το εφετείο που εξέταζε την υπόθεση αυτή.


"Το έργο της οργάνωσης αντιτίθεται στη δημόσια τάξη, όμως δεν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της κοινωνίας", εξήγησε το Εφετείο του Άρνεμ-Λόιβαρντεν στην ανακοίνωσή του.

Διεκδικώντας το δικαίωμά του στην ελευθερία της έκφρασης, ο πρόεδρος της οργάνωσης Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρτ, είχε ασκήσει έφεση στην απαγόρευση και τη διάλυση της ομάδας του, την οποία είχε διατάξει τον περασμένο Ιούνιο το δικαστήριο του Άσεν.

Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1982 και δηλώνει ότι στόχος της είναι να γίνουν αποδεκτές οι συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, αλλά αντιτίθεται κατηγορηματικά σε κάθε είδους κακοποίηση ανηλίκων.

To σκεπτικό της απόφασης

Το Εφετείο έκρινε ότι οι παλαιότερες καταδίκες ορισμένων μελών της οργάνωσης για κακοποίηση δεν μπορούν να συνδεθούν με την ίδια την οργάνωση, η οποία ουδέποτε διέπραξε εγκληματικές πράξεις.

Τα κείμενα και οι εικόνες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της είναι νόμιμα και επιπλέον ποτέ δεν δόθηκαν "συμβουλές" σε κάποιον για το πώς να αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά.

Η δράση της οργάνωσης δεν μπορεί να οδηγήσει στη "διάλυση" της κοινωνίας μολονότι προωθεί ως "κάτι το συνηθισμένο" τη σεξουαλική επαφή με παιδιά, "μιλά θετικά για αυτές τις επαφές, ακόμη και τις εξυμνεί", σημειώνει το δικαστήριο.

Ο Ουιτενμπόγκαρτ σχολίασε την απόφαση στο λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: "Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πεφωτισμένοι δικαστές".

Ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Αντ φαν ντεν Μπεργκ καταδικάστηκε το 2011 σε φυλάκιση τριών ετών για κατοχή φωτογραφιών, ταινιών και περιοδικών παιδικής πορνογραφίας.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτές οι χώρες. Θα συνεχίσουμε σε άλλα άρθρα και για άλλες χώρες

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus