Διυλιστήριο: Μ. Σουλτς: Στην κόψη του ξυραφιού το ευρωπαϊκό εγχείρημα

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μ. Σουλτς: Στην κόψη του ξυραφιού το ευρωπαϊκό εγχείρημα

Το "ευρωπαϊκό οικοδόμημα" και όχι απλώς η Ελλάδα είναι "στην κόψη του ξυραφιού" προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σήμερα, λίγες ώρες αφότου κορυφώθηκε το θρίλερ των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, στην έκτακτη σύνοδο.

"Σήμερα το ευρωπαϊκό οικοδόμημα είναι στην κόψη του ξυραφιού" δήλωσε ο Σουλτς στο Deutschlandfunk radio.

"Στις Βρυξέλλες, τα πράγματα είναι στην κόψη του ξυραφιού και η Ευρωζώνη μπορεί να καταρρεύσει" προειδοποίησε ο Σουλτς και επανέλαβε ότι θέλει η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η πρόταση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Σόιμπλε, για προσωρινό Grexit αποκλείεται: "Αυτή η πρόταση για τα πέντε χρόνια έχει βγει από το τραπέζι. Δεν χρειάζεται καν να μιλάμε για αυτό πλέον".


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus