Διυλιστήριο: Πρόταση μομφής κατά Κωνσταντοπούλου προαναγγέλει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πρόταση μομφής κατά Κωνσταντοπούλου προαναγγέλει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής προαναγγέλει ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, καλώντας παράλληλα τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, είπε ότι βεβαίως και πρέπει να παραιτηθούν οι Π. Λαφαζάνης και Δ. Στρατούλης εφόσον δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα, ενώ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «... Θα της κάνουμε μομφή αν δεν φεύγει. Είναι δυνατόν να μας προκαλεί μέσα στη Βουλή με την συμπεριφορά της, με όλο αυτό το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος και με ένα «παρών» στο οποίο μας παριστάνει ότι είναι πιο αριστερή από εμάς και εμείς να την αφήνουμε να προεδρεύει;»

Ο Σάκης Παπαδόπουλος είναι ο ίδιος βουλευτής που δύο ημέρες πριν από το δημοψήφισμα είχε πει ότι δεν εμπιστεύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus