Διυλιστήριο: Στην κορυφή του παγκόσμιου Twitter το #ThisIsACoup - Αυτό είναι πραξικόπημα

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Στην κορυφή του παγκόσμιου Twitter το #ThisIsACoup - Αυτό είναι πραξικόπημα

Αθήνα
Με όλη την ήπειρο να κοιτά στην κρισιμότατη Σύνοδο Κορυφής, στο ευρωπαϊκό Twitter έχει κερδίσει έδαφος το hashtag #ThisIsACoup (Είναι Πραξικόπημα): Είναι πρώτο σε Γερμανία, Ολλανδία, Ιρλανδία ενώ στην Ελλάδα πήρε την πρώτη θέση από το #TsiprasLeaveEUsummit.

Σύμφωνα με το @twittprognosis/eu, το #ThisIsACoup («Είναι πραξικόπημα») βρίσκεται επίσης στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην Ισπανία, την Αυστρία και το Βέλγιο και στην τρίτη στην Ιταλία.

O αναλυτής του Reuters Χιούγκο Ντίξον θεωρεί χαρακτηριστικά πως η διάδοση του hashtag δείχνει πως η Γερμανία και η Ευρωζώνη εν γένει κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι του «ποιος φταίει».


http://diulistirio.blogspot.gr/




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus