Διυλιστήριο: VIDEO - Αλ. Τσίπρας: Το Grexit αποτελεί παρελθόν - Ολάντ : Τα ακίνητα παραμένουν στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας το πέτυχε αυτό.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

VIDEO - Αλ. Τσίπρας: Το Grexit αποτελεί παρελθόν - Ολάντ : Τα ακίνητα παραμένουν στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας το πέτυχε αυτό.

«Δώσαμε μια σκληρή μάχη έξι μήνες τώρα, μέχρι τέλους παλαίψαμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για μια συμφωνία που θα δώσει την ευκαιρία στην χώρα να σταθεί στα πόδια της», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Α.Τσίπρας, μετά την επιτυχή κατάληξη των μαραθώνιων διαβουλεύσεων για το ελληνικό θέμα, στις Βρυξέλλες


Ολάντ: 

Η Ελλάδα πρέπει να έχει περισσότερη ανάπτυξη και να είναι πιο ανταγωνιστική. Χωρίς ανάπτυξη το χρέος δεν μπορεί να είναι βιώσιμο. Φοβηθήκαμε ότι μπορεί η Ευρωζώνη να χάσει την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι όμως μία χώρα που είναι στο πολιτιστικό μας DNA, η Ελλάδα ηθελε να παραμείνει στην Ευρωζώνη, οι Έλληνες ήθελαν να παραμείνουν στην Ευρωζώνη, ήταν καθήκον μας να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Έπρεπε να πετύχουμε, ήθελα να επιτύχουμε. Να αναλογιστούμε τι θα λέγαμε εάν η Ευρωζώνη έχανε την Ελλάδα. Πρέπει να ενδυναμώσουμε την Ευρωζώνη. Για την Ευρώπη ήταν μία καλή νύχτα και μία μεγάλη ημέρα που αρχίζει. Εάν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, δόθηκαν στην Ελλάδα 85 δισ. ευρώ. Ζητήθηκε από την Ελλάδα να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα δεν ήθελε να χάσει την κυριαρχία της, έδωσε μάχη ο Αλ.Τσίπρας και το Ταμείο θα εδρεύει στην Ελλάδα. Ο κύριος Τσίπρας το πέτυχε αυτό. Το Ταμείο θα στοχεύει στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Η Ελλάδα ζητούσε τις αρχές της αλληλεγγύης, δεν ζητούσε ελεημοσύνη, το χειρότερο για εμάς θα ήταν να την ταπεινώσουμε

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus