Διυλιστήριο: VIDEO - Δήλωση του Πάνου Καμμένου μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό : ''Σε αυτήν την συμφωνία όμως που ήρθε που μιλά για 50 δισ. σε ταμείο για την κρατική περιουσία, που μιλά για κατασχέσεις σπιτιών, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.''

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

VIDEO - Δήλωση του Πάνου Καμμένου μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό : ''Σε αυτήν την συμφωνία όμως που ήρθε που μιλά για 50 δισ. σε ταμείο για την κρατική περιουσία, που μιλά για κατασχέσεις σπιτιών, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.''


Δήλωση του Πάνου Καμμένου μετά την συνάντηση με τον Π/Θ
«Θέλω να σας πω πως η συμφωνία που είχε επιτευχθεί στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και είχαμε τις διαβεβαιώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό πως θα ήταν μια συμφωνία που θα ήταν αποδεκτή από το Eurogroup, ενώ γνωρίζετε πως είχε εμπλακεί και η Γαλλία στις διαπραγματεύσεις.

Γνωρίζετε ότι οι ΑΝΕΛ είχαμε θέσεις ως κόκκινες γραμμές τα θέματα της Άμυνας και το θέμα με το ΦΠΑ των νησιών και ήταν δυο από τα θέματα με τα οποία προσπάθησαν οι δανειστές να σπάσουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό. Η συμφωνία έλαβε την έγκριση της πλειοψηφίας των βουλευτών όταν ήρθε τις προηγούμενες μέρες στη Βουλή. Χθες όμως παραβιάστηκε πλήρως η συμφωνία. Χθες ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε ένα πραξικόπημα από Γερμανία , Ολλανδία και Βαλτικές χώρες.

Ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε και ο εκβιασμός διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Απέναντι σε αυτόν τον εκβιασμό και μη έχοντας άλλη δυνατότητα έφθασε στο σημείο να κάνει μία συμφωνία. Αυτή η συμφωνία που επετεύχθη σήμερα το πρωί είναι έξω από την πολιτική συμφωνία που έγινε σε Βουλή και πολιτικό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Σε αυτήν την συμφωνία όμως που ήρθε που μιλά για 50 δισ. σε ταμείο για την κρατική περιουσία, που μιλά για κατασχέσεις σπιτιών, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Αύριο θα κάνουμε κοινοβουλευτική ομάδα. Η ολονύχτια προσπάθεια του πρωθυπουργού ήταν μεγάλη. Θα προχωρήσουμε μαζί και ενωμένοι ο ελληνικός λαός και η νόμιμη κυβέρνηση. Άλλαξαν πολλά από χθες το βράδυ. Θέλω να ευχαριστήσω τις δυνάμεις της Ευρώπης που συμπαραστάθηκαν στον ελληνικό λαό.

Στη δημοκρατία υπάρχουν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε λύση. Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο χτες. Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελαν η κυβέρνηση αυτή να σπάσει. Αυτή η συμφωνία δεν έγινε. Θα παραμείνουμε μαζί για να αγωνιστούμε.

Δεν πρόκειται εμείς όμως να δεχτούμε να συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εταίρους που την ώρα που ο πρωθυπουργός διαπραγματευόταν σκληρά, τα δίναν όλα. Είναι απίστευτο ότι πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδος τα δίναν όλα.

Εννοώ τον αρχηγό της ΝΔ και του Ποταμιού που την ώρα που ο πρωθυπουργός διαπραγματευόταν σκληρά δήλωναν ότι έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να μείνουμε στο Ευρώ. Ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε».




http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus