Διυλιστήριο: VIDEO - Η ΕΑΣ Νάξου διένειμε 100 τόνους πατάτας στην Ν.Ιωνία

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO - Η ΕΑΣ Νάξου διένειμε 100 τόνους πατάτας στην Ν.Ιωνία

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, συνεχίζοντας την κοινωνική προσφορά της, διένειμε την Τρίτη 100 τόνους πατάτας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής. Για μια ακόμη φορά η εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ για την κοινωφελή αυτή δραστηριότητα της ΕΑΣ Νάξου. Συσσίτια, κοινωνικοί φορείς, οργανώσεις και πολίτες, θα προμηθευτούν τις πατάτες Νάξου που προσφέρει η ΕΑΣ Νάξου...

Η διανομή της πατάτας γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Ιωνίας, την Περιφέρεια Αττικής, τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, που υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά της ΕΑΣ Νάξου, των παραγωγών του νησιού και την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση και ο πrόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Καπούνης.

Όπως διευκρίνισε στην εκπομπή ο διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της ΕΑΣ Νάξου, Μιχάλης Βερνίκος, η Ένωση θα διανείμει και γραβιέρα Νάξου.


http://diulistirio.blogspot.gr/




 


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus