Διυλιστήριο: VIDEO - Τι Αποκάλυψε ο Στρατηγός Μανωλάς για την αγορά των «10+5 Ελικόπτερα CH-47D Chinook» στο «ΑΡΤ TV»!

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO - Τι Αποκάλυψε ο Στρατηγός Μανωλάς για την αγορά των «10+5 Ελικόπτερα CH-47D Chinook» στο «ΑΡΤ TV»!

Πλήρης κάλυψη από τον πρώην στρατηγό Χρήστο Μανωλά για τις ενέργειες του νυν Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Καλεσμένος στο Στούντιο του ΑΡΤ TV o Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και στο Εκρηκτικό δελτίο ήταν χθες το βράδυ ο Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς !

Ο Στρατηγός σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του είπε πολλά και διάφορα μεταξύ των άλλων ανέφερε οτι η Τουρκία με τα CN-235 περνάει κοκορέτσι όλο το Αιγαίο και είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει επιχειρησιακή εικόνα από τα αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας ! 

Καταπέλτης ήταν πάντως ο Στρατηγός για τα 10 + 5 Ελικόπτερα ΣΙΝΟΥΚ που πρόκειται να παραληφθούν από τον Αεροπορία Στρατού και κατέρριψε τα ψέματα που ακούγονται και γράφονται για σαπάκια και ελικόπτερα και που δήθεν πολέμησαν στο Αφγανιστάν ! Ο Στρατηγός ξεκαθάρισε οτι τα Ελικόπτερα "ΣΙΝΟΥΚ τύπου D" που έχουν μεγαλύτερη αυτονομία και καλύτερα όργανα πλοήγησης, αλλά και μεγαλύτερης δυνατότητας μεταφοράς Κομάντος στην Πρώτη γραμμή του Μετώπου και θα συνεχίζουν να αναβαθμίζονται μέχρι το 2050 ! 

Ο Στρατηγός αποκάλυψε οτι τα Ελικόπτερα είναι στο Τάγμα της Αεροπορίας Στρατού της Ουάσιγκτον DC που τα χρησιμοποιούσε η Ομάδα του Προέδρου με ελάχιστες ώρες πτήσεως και πρόκειται για μια ορθή απόφαση που ήταν και η εισήγηση του Στρατιωτικού Συμβουλίου ! 

Είπε οτι δεν υπάρχουν μίζες γιατί υπάρχει διακρατική συμφωνία  ...Αλλά και ότι ήταν ειλημμένη απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης

Δείτε το video και ακούστε τι λέει και για τα hot spots




http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus